ترفند هوشمندانه در مورد #چرای بی رویه دام که هیچکس درباره آن در 1 سال صحبت نمیکند
ترفند هوشمندانه در مورد #چرای بی رویه دام که هیچکس درباره آن در 1 سال صحبت نمیکند
Blog Article
به گزارش خبرنگار ایمنا، در شرایطی که چرای طبیعی میتواند ابزار ارزشمندی برای مدیریت پوشش گیاهی باشد، چرای بیرویه دامهای اهلی میتواند به افزایش جمعیت گونههای گیاهی مهاجم منجر شود؛ چراکه بیشتر ساختار فیزیکی جوامع گیاهی به واسطه چرای دام تغییر میکند.
سبزوار نمایش پروفایل دکتر میترا افتخاری یزدی
هنگامی که درختان از بین میروند، زمین فاقد ریشه گیاهان (عامل جلوگیری از جارو شدن خاک) در معرض باد و باران قرار میگیرد.
علیرضا رحمتی، معاون مدیرکل و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران با اشاره به تبعات چرای بیرویه دام در البرز مرکزی، اظهار کرد: فرسایشپذیری بالای خاک از جمله پیامدهای چرای بیرویه دام است.
با این حال، مواد آلی، ساختار، و نفوذپذیری نیز در فرسایش خاک نقش دارند. معمولاً خاکهایی با نرخ نفوذ سریعتر، سطوح بالاتر مواد آلی و ساختار خاک بهبود یافته مقاومت بیشتری در برابر فرسایش دارند. خاکهای با بافت لومی، ماسه و لوم شنی معمولاً در مقایسه با ماسه بسیار ریز، سیلت و خاکهای خاص با بافت رسی، فرسایش پذیری کمتری دارند.
شعری که کفارهی گذشته است؛ به مناسبت نود و نهمین سالروز تولد شاملو – حمید فرازنده
هنگامی که زمین از طریق محصولات زراعی یا سایر فرآیندهای کشاورزی بهرهبرداری میشود، ساختار کلی خاک را کاهش میدهد، علاوه بر کاهش سطح مواد آلی، آن را در برابر اثرات باران و آب مستعدتر میکند.
به گفته ترحم بهزاد - مدیر کل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی- در راستای این دستورالعمل مکاتبات و نشستهایی در گروه ستاد ملی کوچ برگزار شده است.
این اطلاعات با هدف تسهیل در یافتن اعضای جامعه پزشکی و در راستای اجرای قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات مصوب مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.
انجمن قلم آمریکا بازداشت رضا خندان را محکوم کرد و خواهان click here آزادی فوری او شد
در حقیقت چرای گیاهخواران میتواند موجب تغییر ارتفاع و تاج پوششی و تغییر ترکیب گونههای موجود به گونههای گیاهی دیگر شود.
پاسخ: وقتی باقیمانده گیاهان و جانوران درون خاک قرار می گیرد با گذشت زمان تغییر می کند و می پوسد و مخلوط تیره رنگی را تولید می کند که مواد مناسب و معدنی لازم برای رشد گیاهان را فراهم می کنند.
به گزارش ایسنا، امروزه شاهد ناپدید شدن جمعیت های فراوانی از گونههای مختلف جانوری و گیاهی از سطح اکوسیستمهای طبیعی کشورمان هستیم و به نظر میرسد وقت آن رسیده است که مسئولان برای چرای بیرویه دامها اقدامات بیشتری انجام دهند.
پاسخ: جلوگیری از نابودی پوشش گیاهی و تخریب جنگل ها – مدیریت صحیح منابع آب و خاک – کاشتن گیاهان و درختان – مدیریت کشاورزی و شخم زدن مناسب